SEO Next Gen 2019

Facebook
Twitter
LinkedIn
SEO Next Gen

SEO Next Gen 2019 gaat door op 26 maart a.s. in het Hilton Grand Place hotel in Brussel. Wat is het nut voor u om dit event bij te wonen? Lees hier waarom Universem u aanspoort om eraan deel te nemen!

SEO is voortdurend in ontwikkeling

SEO of organische vindbaarheid is geen statische discipline maar veeleer een domein dat permanent evolueert. Om een efficiënte en coherente zoekoptimalisatiestrategie op de lange termijn te handhaven, moet u proactief optreden door bij te blijven met de trends in SEO.

Net als onze manier van surfen en formuleren van zoekopdrachten in de zoekmachines, blijft SEO constant evolueren en wordt het steeds geavanceerder. Tijdens SEO Next Gen zullen onze gastsprekers de verschillende prioriteiten en goede praktijken voor 2019 uitlichten!

Een steeds essentiële discipline

SEO mag dan al even oud zijn als het internet, het blijft een essentieel kanaal dat beslist in een digitale-marketingstrategie moet worden opgenomen. Uiteraard zal een goede vindbaarheid altijd synoniem zijn van zichtbaarheid en kredietwaardigheid, maar er is meer. SEO biedt immers tal van andere voordelen die we u tijdens onze verschillende conferenties graag uiteenzetten. Ongeduldig? ?

Gastsprekers van formaat

Tijdens SEO Next Gen 2019 zullen verschillende experts om beurt het woord nemen om de grote tendensen en belangen van SEO voor 2019 in de kijker te zetten.

Michel Kalis van Key Performance en Hugo Villeretto van OnCrawl zullen de technische aspecten van SEO belichten, terwijl Stéphanie Dumont, Senior SEO Consultant bij Universem het zal hebben over het belang van Content Marketing en de te volgen methdologie om uw zichtbaarheid in de zoekmachines te optimaliseren.

Daarnaast zal ook Camille Peckstad van Camber, een van onze klanten, het woord nemen en uiteenzetten hoe de Content Marketing-strategie die samen met Universem werd opgezet, een positieve en forse impact op de ranking en de online prestaties van het bedrijf heeft gehad.

SEO Net Gen : agenda de la journée du 26.03

 

Onze partners voor deze conferentie

Logo Camber SEO Next Gen KeyPerformance OnCrawl

Netwerking

U merkt het, SEO Next Gen 2019 is bedoeld voor professionals die met SEO-experts van gedachten willen wisselen om hun online zichtbaarheid en hun digitale transformatie een boost te geven. Het event is ook een gelegenheid om andere professionals te ontmoeten in een aangenaam kader en een prettige sfeer die in het teken staat van de uitwisseling van kennis en ervaring.

Overtuigd door ons SEO-event van 2019? Save the date: 26 maart om 12.30 u in het Hilton Grand Place in Brussel!

Nb: alle conferenties zijn in het Frans gegeven. Gelieve daarmee rekening te houden.

Ontdek dit evenement in onze Aftermovie